Πολιτική

«Ο Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση και μάς είπε να πάμε για ποτό», λέει στέλεχος της Νεολαίας που αποχώρησε

Ο Ευθύμης Λαμπαδάς, που αποχώρησε από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση της συνάντησης με τον Στ. Κασσελάκη

«Ο Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση και μάς είπε να πάμε για ποτό», λέει στέλεχος της Νεολαίας που αποχώρησε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ευθύμης Λαμπαδάς, πρώην μέλος της γραμματείας του Κεντρικού συμβουλίου της νεολαίας του κόμματος, αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στο παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη που δεν ακυρώθηκε.

«Αυτή τη στιγμή η νέα ηγεσία νομίζω ότι αδυνατεί να ασκήσει τον θεσμικό της ρόλο, δηλαδή να ασκήσει αντιπολίτευση στη ΝΔ. Αντιθέτως, δύο μήνες τώρα τη βλέπουμε να αναλώνεται σε ένα παιχνίδι εσωτερικών εχθρών… Βλέπουμε με λύπη ότι η νέα ηγεσία δεν μας σέβεται», δήλωσε αρχικά μιλώντας στο «Kontra Channel» ο κ. Λαμπαδάς.

Ερωτηθείς αν είχαν επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, ο Ευθύμης Λαμπάδας είπε:

«Εμείς τον καλέσαμε σαν γραμματεία νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε και μετά μας ακύρωσε για κάποιους προσωπικούς λόγους, μια ώρα πριν τη συνάντηση και μας είπε το βράδυ να πάμε για ένα ποτό. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη γραμματεία της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε επίσης