Πολιτική

Μαρινάκης: Καταδικάζω απερίφραστα τις ομοφοβικές επιθέσεις εναντίον του Στ. Κασσελάκη

«Είναι απαράδεκτο να δέχεται τέτοιες επιθέσεις» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μαρινάκης, ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικός εκπρόσωπος, ομοφοβικά σχόλια, Μπέος, Μουτζούρης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσον αφορά στις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Μουτζούρη.

«Καταδικάζω απερίφραστα τις ομοφοβικές επιθέσεις εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι επιθέσεις αυτές δεν πρέπει να κρίνονται με βάση ποιος τις κάνει και σε ποιον. Είναι απαράδεκτο να δέχεται τέτοιες επιθέσεις ο κ. Κασσελάκης. Δεν θέλουμε να έχουμε πολίτες δυο κατηγοριών», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν υπάρχουν αστερίσκοι στις καταδίκες και σημείωσε ότι όσο και αν ο λόγος του (σ.σ.Στέφανου Κασσελάκη) ήταν καταδικαστέος δεν δικαιολογείται η ρατσιστική και ομοφοβική επίθεση εναντίον του.

«Είναι επίσης απαράδεκτο», είπε, «να βλέπουμε βίντεο με καλλιτέχνες να επιτίθενται εναντίον συναδέλφων σας. Κλείνουμε 50 χρόνια μεταπολίτευσης και δεν υπάρχει λόγος να ακούγονται όλα αυτά. Προσπαθούμε να οχυρώσουμε το νομοθετικό πλαίσιο και για την προστασία των δημοσιογράφων. Να εκλείψουν και να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις».

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στον Βόλο, όπου συνάντησε πολίτες και είχε μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε το όνομα του Αχιλλέα Μπέου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει δείχνοντας την αποδοκιμασία του προς το πρόσωπο του δημάρχου του Βόλου.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;
Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.
Πολίτης: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.
Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χέ…κε» και πως «με έχει χε…νο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ…τεί…» είπε από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπεός.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Μουτζούρη, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κατά την ομιλία του και παρουσία φίλων και συνεργατών του, αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», με τους παρευρισκόμενους να ειρωνεύονται και να χλευάζουν.

Δείτε επίσης