Πολιτική

Γεωργιάδης κατά Πολάκη: «Λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος του δούλεψε»

Η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το δικαστήριο συνεχίστηκε στα social media

Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Πολάκης,κ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά τη δικαστική αίθουσα, στην οποία διεξάγεται η δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, η κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη συνεχίστηκε στα social media.

Το πρωί της Τετάρτης ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε, μετά από δικό του αίτημα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για τις ρουσφετολογικές», όπως τις χαρακτήρισε, προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μέσα στο δικαστήριο βρισκόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε καταθέσει ως μάρτυρας σε άλλη συνεδρίαση και παρακολούθησε την κατάθεση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κόλαση» στο δικαστήριο και στα social media

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης, όπου οι εντάσεις ανάμεσά τους δεν έλειψαν, η κόντρα συνεχίστηκε στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) και στο Facebook.

Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του κατήγγειλε πως ο δικηγόρος του Παύλου Πολάκη έστησε μία τεχνητή ένταση προκειμένου η δίκη να διακοπεί, όπως και έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter:

«Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο Δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο Κεελπνο, ο Παύλος Πολάκης άρχισε να επιτίθεται στην δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη: ''πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις''. Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του Δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του Δικαστηρίου άρχισε να μιλάει… κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν την διακοπή της Δίκης όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου… λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης».

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήρθε λίγη ώρα μετά μέσω Facebook, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «κόλαση» στο δικαστήριο και να προσθέτει πως η πλευρά του υπουργού Υγείας «έπαθε τέτοιο πανικό, που ο Άδωνης δημιούργησε θέμα στο τέλος βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμεντο Γιαννη Απατσιδη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο!».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε (ξανά) και μια φωτογραφία έξω από μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, θέλοντας να δώσει απάντηση στα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη, πως αποχώρησε δηλαδή μετά από προτροπή του δικηγόρου του και όχι επειδή όντως είχε δουλειά.

Δείτε επίσης