Πολιτική

Παππάς: Η Όλγα Γεροβασίλη πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Κασσελάκη

Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ, συνέδριο, Παππάς, Κασσελάκης, Γεροβασίλη, εκλογές, ομιλία, αντιπολίτευση, κουμουνδούρου, κόμμα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Η Όλγα Γεροβασίλη έχει ρόλο δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς, στηρίζοντας τον νυν πρόεδρο του κόμματος.

«Κοσμεί την παράταξη μας η Γεροβασίλη», είπε ο Νίκος Παππάς, συμπληρώνοντας πως «η Όλγα Γεροβασίλη είναι η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά, κοσμεί το κόμμα μας, πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη». Ο Νίκος Παππάς ωστόσο σχολίασε και την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «θα έπρεπε να είναι εδώ».

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για πεντακάθαρο σχέδιο που θέλει ΣΥΡΙΖΑ με μειωμένη δύναμη την επόμενη των ευρωεκλογών για να μην πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. «Αυτό το σχέδιο πρέπει να το ακυρώσουμε», είπε. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε κριτική στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στο ΚΚΕ.

Παράλληλα πρότεινε λύση που κατά τον ίδιο θα βοηθήσει στο να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κρίση. «Προτείνω να ανασυγκροτηθεί από τη Δευτέρα ένα εκτελεστικό γραφείο που θα πάει το κόμμα μπροστά», είπε ο Νίκος Παππάς και συμπλήρωσε «η ευθύνη του εκτελεστικού γραφείου και του Στέφανου Κασσελάκη θα είναι να έρθουν προτάσεις για μετασχηματισμό του κόμματος».

Επίσης πρότεινε να ξεκινήσει η συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές. «Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 ημέρες ως τις ευρωεκλογές για ζητήματα δικά μας; ή στη μάχη απέναντι στη ΝΔ. Πρέπει να επιλέξουμε το δεύτερο. Σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συναγωνιστές. Και κανείς που εκφράζει αντίθετη άποψη δεν τη λέει γιατί θέλει το κακό του κόμματος. Αν επικρατήσει αυτή η λογική θα συρρικνωθεί το κόμμα» τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Δείτε επίσης