Πολιτική

Πολάκης: «Ποιος είχε δίκιο;»-Στο στόχαστρο δικαστές, δημοσιογράφοι-Αιχμές για Τσίπρα

Η νέα ανάρτηση του για όσα έγραφε στο Facebook προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις..

Πολάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες αιχμές σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα αφήνει σήμερα ο Παύλος Πολάκης, ενώ επιμένει στη στοχοποίηση δικαστών και δημοσιογράφων...

Σχολιάζοντας παλαιότερη δημοσίευσή του με αφορμή την εισήγηση που είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παυθεί από τομεάρχης και να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος, ο βουλευτής ουσιαστικά εμφανίζεται να επιμένει στην ανάρτηση που είχε κάνει πριν από έναν χρόνο για τη στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων και εκτοξεύει έμμεσα πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Άραγε ποιος είχε δίκιο τότε;».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν…..

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Υγ Γράφω “αιτία και αφορμή” καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει!!».

Δείτε επίσης