Πολιτισμός

Τον Οκτώβριο η απονομή των βραβείων Who is Who International Awards «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος»!

Στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου

1

Την 1η Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, εκδήλωση για την απονομή των βραβείων Who is Who International Awards, «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με την υποστήριξη ισχυρών θεσμικών συνεργατών όπως η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και η Britishpedia.

Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη των διαπρεπών απανταχού Ελλήνων και Φιλελλήνων, η ενίσχυση της δημιουργίας, της ικανότητας, της προσφοράς και του ήθους, στην επιχειρηματικότητα, την ηγεσία, την επιστήμη, την τέχνη, καθώς και «η αναπτέρωση του ηθικού και του επαναπροσδιορισμού της παγκοσμιότητας του Ελληνισμού»

Σε ένα Gala Dinner θα βραβευτούν οι Διεθνείς Διαπρεπείς 'Αντρες και οι Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες που έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στις πέντε κατηγορίες του θεσμού: της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης, των τεχνών, της ακαδημίας και της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες που θα τιμήσουν τη βραδιά με την παρουσία τους είναι:

  • Η H.H. Sheikha Intisar Salem Al Ali AlSabah, πριγκίπισσα του Κουβέιτ και πρόεδρος του Intisar Foundation. Ξεχωρίζει παγκοσμίως για την δράση της και την προστασία των κακοποιημένων γυναικών στον αραβικό κόσμο.

Δείτε επίσης