Πολιτισμός

All You Need is Greece

Μπορεί η αγάπη για την Ελλάδα να χωρέσει στις σελίδες ενός λευκώματος;

All You Need is Greece
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η εικαστικός Καρολίνα Ροβύθη απέδειξε ότι ναι γίνεται, αφού το λεύκωμα με τα πανέμορφα έργα της με τίτλο All You Need is Greece που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. αιχμαλωτίζει στις σελίδες του την ουσία της Ελλάδας.

H πρόσφατη παρουσίαση του λευκώματος που πραγματοποιήθηκε στον χώρο Electra Art Space της Skoufa Gallery ήταν γεμάτη ελληνικά χρώματα, φίλους της τέχνης και χαμόγελα. Η Άντζελα Γκερέκου που προλογίζει την έκδοση του All You Need is Greece ανέφερε: «Πρόκειται για ένα λεύκωμα που αποπνέει ελληνισμό. Μοιράστηκα την αγάπη των συντελεστών γι’ αυτή την έκδοση από την αρχή. Από τη θέση ευθύνης που έχω και στην οποία καταθέτω την ψυχή μου πιστεύω σε ενέργειες που υποστηρίζουν τον Ελληνισμό σε τοπικό και διεθνές επίπεδο».

Η βραδιά έκλεισε με την Καρολίνα Ροβύθη να χαρίζει στην Άντζελα Γκερέκου μια πινακίδα σε άσπρο και μπλε χρώμα με την επιγραφή «Οδός Αγάπης για την Ελλάδα Άντζελα Γκερέκου», θέλοντας μέσα απ´ αυτό το συμβολικό δώρο να της πει ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Το All You Need is Greece αιχμαλωτίζει στις σελίδες του την ουσία της Ελλάδας. Διαχρονικά σύμβολα γεφυρώνουν την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη εποχή, συνδυάζοντας το ηρωικό παρελθόν της χώρας μας με έντονα χρώματα και μοντέρνα εικονογράφηση. Πρόκειται για μία συλλογή πολύχρωμων, φωτεινών και ενδυναμωτικών έργων τέχνης που επιδεικνύουν την ομορφιά, το πνεύμα και τη δύναμη της χώρας μας, ακόμα και σε καιρούς ταραγμένους.

Ένα ξεφύλλισμα είναι αρκετό για να επισκεφτεί κανείς με άλλη ματιά την Ελλάδα. Γι’ αυτό το All You Need is Greece έχει μακρύ ταξίδι μπροστά του.

Δείτε επίσης