Κατερίνα Καινούργιου: Στα Χανιά με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή
«Χανιά… το μέρος που δεν επισκέπτεσαι απλά… το ερωτεύεσαι… », γράφει η παρουσιάστρια στα social media
Ξέγνοιαστη πλέον από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στα Χανιά.
Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Κρήτη αυτό το διάστημα μαζί με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή και οι δυο απολαμβάνουν τη θάλασσα, τον ήλιο, ήσυχες στιγμές και βόλτες στα γραφικά χωριουδάκια.
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χανιά… το μέρος που δεν επισκέπτεσαι απλά… το ερωτεύεσαι… Μια πέτρα απ’ το σοκάκι, ένα κύμα στο λιμάνι… ένα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα κι η καρδιά μου γεμίζει Ελλάδα… Κ το πιο σημαντικό … η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φιλοξενία των ανθρώπων εδώ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.