Κόσμος

Breaking στον βρετανικό Τύπο τα ισόβια Αναγνωστόπουλου: «Ένοχος ο Έλληνας πιλότος»

Breaking σε Skynews, Sun, Indepented, Guardian και Mirror

Breaking στον βρετανικό Τύπο τα ισόβια Αναγνωστόπουλου: «Ένοχος ο Έλληνας πιλότος»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

H ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο ΜΟΔ για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έγινε breaking news στα βρετανικά ΜΜΕ.

Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης όπως το Skynews,η Sun, η Dailymail, ο Guardian, η The Standard, ο Independent, αλλά και η Mirror παίζουν ως πρώτη είδηση την ενοχή του πιλότου.

«Ένοχος ο πιλότος

Η tabloid Daily Mail αναφέρει πως ο Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου κρίθηκε ένοχος για την ανθρωποκτονία της νεαρής συζύγου του. Επισημαίνει δε, ότι μετά τη δολοφονία ο δράστης «επινόησε ένα περίτεχνο σχέδιο» αναφορικά με το ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Μετά από δίκη έξι ημερών, οι τρεις δικαστές και οι ένορκοι έκριναν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 19χρονη Καρολάιν Κράουτς ενώ είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες.

Ο Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος επίσης για τη δολοφονία της σκυλίτσα της οικογένειας, της Ρόξυ.

Υπενθυμίζεται πως την κρέμασε στην κουπαστή του σπιτιού τους, προσπαθώντας να σκηνοθετήσει ένα ψεύτικο σκηνικό ληστείας, επισημαίνει η Daily Mail.

Η Sun υπογραμμίζει ότι ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας μπροστά στο μωρό τους, καθώς και για προσπάθεια να παραλανήσει τις Αρχές. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 20χρονη σύζυγό του πέρυσι τον Μάιο, πριν σκοτώσει με βάναυσο τρόπο τον κύλο τους, Ρόξυ.

Το Skynews αναφέρει ότι ο Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου, που προσπάθησε να ισχυριστεί ότι η Βρετανίδα σύζυγός του δολοφονήθηκε από ένοπλους ληστές στο σπίτι τους στην Αθήνα, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της.

independent-anagnostopoylos
guardian-anagnostopoylos
mirror_-_babis
mail-anagnostopoylos
sky-anagnostopoylos

Δείτε επίσης