Κόσμος

ΗΠΑ: Επεισόδια και συλλήψεις σε εκδήλωση διάσημου Influencer

Για ώρες το Μανχάταν μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

ΗΠΑ, Μανχάταν, Επεισόδια,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από άγριους ξυλοδαρμούς, φθορές αυτοκινήτων και δεκάδες συλλήψεις, σημαδεύτηκε η εκδήλωση ενός διάσημου influencer, στο Μανχάταν των ΗΠΑ, όταν επιχείρησε να μοιράσει στους θαυμαστές του, κονσόλες παιχνιδιών.

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης το διάσημο Μανχάταν μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όταν ο influencer Kai Cenat, που έχει πάνω από 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, κάλεσε τους θαυμαστές του στην πλατεία Union Square.

Εκεί ο influencer επιθυμώντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του αποφάσισε να κάνει giveaway κονσόλες PlayStation 5, υπολογιστές, μικρόφωνα και άλλα αξεσουάρ gaming. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν χιλιάδες νεαροί αν και - όπως αναφέρει η New York Post - ο ινφλουένσερ δεν είχε πάρει σχετική άδεια από τις Αρχές.

ΗΠΑ, Μανχάταν, Επεισόδια,

Σε διάστημα μερικών λεπτών το πλήθος έγινε βίαιο και οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να πετούν μπουκάλια και πέτρες, να σπάνε αυτοκίνητα. Είχαμε «πλήρη εξέγερση» είπε η Αστυνομία που παρενέβη δυναμικά με δακρυγόνα. Συνελήφθησαν 65 άτομα, μεταξύ των οποίων 30 ανήλικοι, καθώς και ο ίδιος ο influencer Kai Cenat. Μάλιστα τα επεισόδια ήταν τόσο βίαια που τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες.

Μανχάτα, ΗΠΑ, Επεισόδια,

Δείτε επίσης