Κόσμος

Η εκρηκτική νέα πρώτη κυρία της Αργεντινής: Ηθοποιός, χορεύτρια και μίμος

Ποια είναι η Φατίμα Φλόρες που χώρισε για τα... μάτια του Χαβιέ Μιλέι

Η εκρηκτική νέα πρώτη κυρία της Αργεντινής: Ηθοποιός, χορεύτρια και μίμος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η επόμενη πρώτη κυρία της Αργεντινής είναι εντυπωσιακή και με... πλούσιο παρασκήνιο όπως και ο σύντροφός της Χαβιέ Μιλέι ενώ έχει... διατελέσει πρόεδρος της χώρας στον τηλεοπτικό φακό ως η πρώην πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ.

Η Φάτιμα Φλόρεζ είναι, κατά γενική ομολογία η καλύτερη μίμος της Κίρχνερ έχει ιστορία βγαλμένη από λατινοαμερικάνικο σήριαλ.

Είναι ηθοποιός, χορεύτρια και μίμος, και άφησε τον άντρα της για χάρη του νέου προέδρου

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΙΛΕΪ

Για τα σκετς της ως Κριστίνα Κίρχνερ, η Φάτιμα Φλόρεζ έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και έχει επαινεθεί με διθυραμβικές κριτικές. Η ίδια μιλώντας στο CNN έχει δηλώσει ότι έχει δουλέψει πολύ μελετώντας την Κίρχνερ.

Η 42χρονη επιτυχημένη ηθοποιός, χορεύτρια, παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου και μίμος με μεγάλη επιτυχία αμέτρητων διασήμων είναι εδώ και λίγους μήνες η σύντροφος του νεοεκλεγέντος προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι, του αποκαλούμενου El Loco.

Γνωρίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα talkshow, στο οποίο ήταν και οι δύο προσκεκλημμένοι. Η Φάτιμα ήταν ακόμα παντρεμένη με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της παραγωγό Νορμπέρτο Μάρκος, που ήταν ο μέντοράς της.

Το ζευγάρι δεν συγκατοικεί ακόμα αλλά πληροφορίες ΜΜΕ στην Αργεντινή γράφουν σήμερα ότι αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Το Φάτιμα άλλωστε είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο που το διάλεξε για αυτήν ο Μάρκος όταν τη γνώρισε το 2001. Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Ευγενία Φλόρεζ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΙΛΕΪ

Ο γάμος ξεπεράστηκε σύντομα αν και για το διαζύγιο υπάρχουν ακόμα ζητήμα προς διευθέτηση, όπως μεταφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο που άρχισε να βγαίνει με τον Χαβιέρ Μιλέι, μετατράπηκε σε ένθερμη οπαδό του και πήρε ενεργό μέρος στην προεκλογική του εκστρατεία στηρίζοντάς την υποψηφιότητά του.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΙΛΕΪ

Μόλις άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, ο Μιλέι έκανε μια ανάρτηση γράφοντας: «Η ΑΓΑΠΗ μου Φάτιμα Φλόρεζ ψήφισε ήδη! Για την ελευθερία ρε γαμώτο!»

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΙΛΕΪ

Δείτε επίσης